Filme

#nicole kidman

Nicole Kidman - deja in cursa pentru Oscar 2011?

Dupa o serie de filme usurele care nu i-au exploatat deloc potentialul, Nicole Kidman intra din nou in atentia criticilor cu un rol provocator, anunta showbizspy.com.

Ultimele roluri ale lui Kidman in filme precum Australia, Margot at the Wedding sau Invasion nu au facut impresie in randul cinefililor si asta s-a vazut in incasarile slabe. Dar cu partitura din rabbit hole, Nicole Kidman este deja propusa pentru Oscarurile din 2011.

Actrita australiana interpreteaza rolul unei mame care incearca sa accepte moartea fiului ei de 4 ani, iar unii critici sunt de parere ca filmul ar putea fi un candidat serios la premiile Academiei de anul viitor.

“Nu este rau deloc. Nu este de 10 plus, dar un 10 minus ii este pe deplin cuvenit. Ar putea chiar sa intre in lista celor 10 filme nominalizate la Oscar anul viitor. Orice film care ii inspira pe critici sa aplaude are sanse la Oscar. Este un film bine facut”, a spus un critic de film .

Nicole Kidman a castigat un premiu Oscar in 2002 pentru filmul The Hours si, se pare, are mari sanse sa plece acasa anul viitor cu inca un trofeu aurit.

Actrita a promovat Rabbit Hole la inceputul acestei saptamani in cadrul Festivalului de Film de la Toronto si a spus ca a avut mari emotii din cauza faptului ca este si unul din producatorii fimului. Nicole a fost atat de emotionata incat a fost nevoita sa poarta o haina pe deasupra tinutei care sa ii ascunda petele de transpiratie.

“Motivul pentru care port aceasta haina este faptul ca am transpirat din cauza emotiilor si se vede prin camasa”, a marturisit Kidman. “Ma simt foarte expusa, foarte agitata. Este cu totul altceva acum pentru ca sunt responsabila pentru acest film. Este o greutate mare pe umeri, dar ma bucur ca l-am facut”, a mai spus Nicole.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea