Filme

#natalie portman #david fincher #facebook #the social network

Natalie Portman i-a dat lui Fincher ponturi despre crearea Facebook

Natalie Portman a furnizat cateva informatii pretioase care au ajutat la realizarea filmului The Social Network , care urmareste crearea celei mai populare retele de socializare din lume, Facebook.

Actrita din Black Swan a fost studenta la Harvard intre 1999-2003 si a putut da detalii pretioase creatorilor filmului despre evenimentele din campusul universitar din acea perioada, relateaza Entertainment Weekly.

“Natalie Portman m-a contactat cand a auzit ca facem un film despre Facebook si mi-a zis sa ne intalnim la o cina ca sa-mi povesteasca mai multe amanunte”, a spus scenaristul Aaron Sorkin in cadrul unei intalniri cu studentii universitatii Harvard.

“As fi luat cina cu ea oricum, dar intalnirea aceea chiar ne-a ajutat”, a mai spus Sorkin.

the social network urmareste aventura crearii site-ului Facebook de catre Mark Zuckerberg. In film se arata ca acesta ar fi realizat platform sociala folosindu-se de un model de site inventat de alti studenti.

Cum la Harvard toti studentii sunt inscrisi in cluburi care isi pastreaza foarte bine secretele, Portman a putut dezvalui detalii datorita faptului ca la acea vreme era iubita unui student ce facea parte din cel mai elitist club al prestigioasei universitati americane.

The Social Network, in regia lui David Fincher, va fi lansat azi in SUA, iar in Romania va ajunge la sfarsitul acestei luni.

Trailer The Social Network:
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea