Filme

#film #imagine #nominalizare #the master #Critics' Choice Awards #Mihai Malaimare Jr.

Mihai Malaimare Jr., nominalizat la Critics' Choice Awards 2013

Cineastul roman Mihai Malaimare Jr. a primit o nominalizare la Gala Critics' Choice Awards 2012, ce va avea loc pe 10 ianuarie 2013 pe plaja Santa Monica din California. Malaimare Jr. urmeaza sa concureze la categoria "Cea mai buna imagine", pentru filmul "The Master", in regia lui Paul Thomas Anderson.

Potrivit eonline.com, la aceeasi categorie au mai fost nominalizati Danny Cohen ("Les Miserables"), Claudio Miranda ("Life of Pi"), Janusz Kaminski ("Lincoln") si Roger Deakins ("Skyfall").

Anuntul vine dupa ce Mihai Malaimare Jr. a primit duminica premiul pentru cea mai buna imagine din partea Boston Society of Film Critics, tot pentru pelicula "The Master".

Malaimare Jr. a avut ocazia sa lucreze in trecut cu celebrul regizor american Francis Ford Coppola la realizarea filmelor "Tetro" si "Youth Without Youth", ultimul fiind turnat chiar in Romania.

Sursa foto: stiri.botosani.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea