Filme

#vampiri #johnny depp #tim burton #rol #michelle pfeiffer #dark shadows

Michelle Pfeiffer se joaca de-a vampirii in Dark Shadows

Michelle Pfeiffer se afla in negocieri cu Tim Burton , care o vrea in Dark Shadows , cel mai nou proiect al sau.

Pfeiffer, care mai fost distribuita de Burton si in Batman Returns, ar putea s-o joace pe Elizabeth Collins Stoddard, o conducatoare extrem de retrasa a familiei Collins, care guverneaza asupra tuturor lucrurilor dintr-un orasel din statul Maine. Personajul nu a mai iesit din casa de la disparitia sotului ei, ce a avut loc cu un deceniu inainte.

Rolul principal va fi interpretat de Johnny Depp, care-l va intruchipa pe Barnabas Collins, un vampir care traieste intr-un castel din Maine si se afla in cautarea iubirii pierdute.

Potrivit The Hollywood Reporter, Eva Green si jackie earle haley au batut palma deja cu Tim Burton. Asa cum ne-a obisnuit deja, Tim Burton are grija ca si sotia sa sa primeasca roluri in filmele sale. Dupa ce a distribuit-o pe Helena Bonham Carter in Charlie and the Chocolate Factory , Edward Scissorhands , Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Burton i-a rezervat in noua sa productie rolul unui psiholog.

Filmarile la Dark Shadows vor debuta in luna aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea