Filme

#michelle pfeiffer #mama #chris pine #welcome to people

Michelle Pfeiffer, mama lui Chris Pine in "Welcome to People"

Drama produsa de Dreamworks , Welcome to People , aduna din ce in ce mai multe staruri pe afis. Ultima sosita este Michelle Pfeiffer , noteaza Empire Online.

Actrita se va alatura unui cast care ii include deja pe Elizabeth Banks, Olivia Wilde si Chris Pine. In welcome to people, Pfeiffer va juca rolul mamei lui Chris Pine, ramasa vaduva. Filmarile vor incepe saptamana viitoare.

Welcome to People spune povestea unei familii disfunctionale, iar Pine interpreteaza rolul fiului care se intoarce acasa pentru inmormantarea tatalui sau. Wilde va fi iubita lui Pine, in timp ce Banks va juca rolul surorii alcoolice a acestuia, a carui viata este un dezastru .

Filmul reprezinta debutul regizoral al scenaristului Alex Kurtzman (Star Trek, Transformers, Cowboys & Aliens). Scenariul filmului a fost scris de Kurtzman in colaborare cu la fel de celebrul sau partener Roberto Orci.

Welcome to People va ajunge pe ecrane in 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea