Filme

#filme noi #filme #box office american #men in black 3 #box office #incasari film

"Men in Black 3", lider in box-office-ul american

“Men in Black 3”, cel mai nou film al seriei “Men in Black”, a debutat cu dreptul in box-office-ul american. In primul weekend in cinematografele din Statele Unite, “Men in Black 3” a strans incasari de 55 de milioane de dolari si a intrat direct pe primul loc in box-office.

Comedia S.F. in care apar Will Smith, Tommy Lee Jones si Josh  Brolin a reusit sa detroneze astfel blockbusterul “The Avengers”, care a ajuns pe locul al doilea, cu incasari de 36.987.000 de dolari.

Pe locul trei ne intalnim cu “Battleship”, filmul care marcheaza debutul cinematografic al cantaretei Rihanna. Pelicula a reusit sa stranga 10.800.000 de dolari.

Urmatoarele doua pozitii sunt ocupate de comedia “The Dictator”, cu Sacha Baron Cohen in rolul principal, si controversatul film horror “Chernobyl Diaries”. Incasarile de pe urma celor doua pelicule au fost de 9.600.000, respectiv 8 milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea