Filme

#filme noi #lars von trier #melancholia #premiera film #filme s.f.

Melacholia lui Lars von Trier va avea premiera in Romania pe 30 septembrie

Drama SF "Melancholia", cel mai nou film al controversatului cineast Lars von Trier, va rula in cinematografele din Romania din 30 septembrie.

In rolurile principale ii intalnim pe Kirsten Dunst (" Marie Antoinette ", "Spider-Man", " The Virgin Suicides "), charlotte gainsbourg ("Antichrist", "21 grams") si kiefer sutherland ("A Few Good Men", "Stand By Me").

Cu ocazia casatoriei, Justine (Kirsten Dunst) si Michael ( Alexander Skarsgard ) dau o receptie somptuoasa in casa lui Claire, sora lui Justine (Charlotte Gainsbourg) si a cumnatului ei (Kiefer Sutherland). In acest timp, planeta Melancholia se indreapta spre Pamant.

"Curajos, ciudat, frumos... te bantuie si, in egala masura, te fascineaza", scrie jurnalistul Danny Leigh pentru BBC Film 2011.

Prima parte a filmului se numeste Justine si vorbeste despre sora melancolica si casatoria ei. Cealalta este Claire si acopera numaratoarea inversa, pana la sfarsit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea