Filme

#meet dave #eddie murphy #comedie #starship #sf #_starship-dave-2008

Meet Dave - primele ecouri

O imensa minge de foc din spatiu se prabuseste in Central Park din New York iar un om obisnuit se ridica nevatamat. Omul se dovedeste a fi o nava spatiala in care se afla 100 de extraterestri ce arata ca niste oameni, inalti de doi centimetri si care cauta o cale de a-si salva planeta. Complicatiile apar cand capitanul lor se indragostese de o femeie pamanteana care mereu a ales fraieri pe post de iubiti.

Primele reactii

Meet Dave ar fi fost o comedie cu extraterestrii reusita daca nu ar fi luat o directie gresita, iar glumele sa nu fi fost atat de slabute. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane romanesti din 11 iulie.

Contra

Chicago Tribune: Un material mai bun si o directie bine gandita ar fi facut din acest film o comedie comerciala solida (Michael Phillips)

Rolling Stone: Se pare ca Eddie Murphy – nominalizat la OSCAR pentru rolul interpretat in pelicula Dreamgirls – doreste sa-si distruga cariera cu astfel de roluri (Peter Travers)

New York Times: Meet Dave, ultimul film al lui Eddie Murphy dintr-o serie lunga de filme dezastruoase, pare a fi un serial de televiziune transformat intr-un lungmetraj dureros (Manohla Dargis)

San Francisco Chronicle : Nu stiu de ce regizorul Brian Robbins ramane la astfel de productii (Ruthe Stein)

Pro

Philadelphia Inquirer: In Meet Dave, Eddie Murphy si regizorul filmului Norbit, Brian Robbins, isi rascumpara greselile cu un scenariu si o performanta parca menite pentru Steve Martin (Carrie Rickey)

Wall Street Journal: Prostut in marea parte, dar amuzant din cand in cand, mai ales cand Murphy, in rolul unei nave spatiale, incearca sa imite comportamentul uman (Joe Morgenstern)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Meet Dave

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea