Filme

#filme #festival film #medias film festival

Medias Film Festival si-a schimbat data de desfasurare

Medias Film Festival se va desfasura in perioada 3-6 septembrie si nu in intervalul 2-8 septembrie, asa cum fusese anuntat initial.

Aflat la cea de-a doua editie, Medias Central European Film Festival (MECEFF) este unicul festival din Romania consacrat cinematografiilor statelor vecine cu tara noastra.

Competitia MECEFF 2012 va fi formata din sapte filme, castigatoare ale premiilor nationale anuale acordate de tarile participante (Cehia, Slovacia, Austria, Ungaria, Romania, Polonia si Slovenia). Din partea tarii noastre va intra in competitie pelicula "Crulic-Drumul spre dincolo".

MECEFF propune pe langa sectiunea competitiva si o serie de evenimente speciale, precum un portret al scenaristului Rasvan Popescu, dar si un program axat pe tara invitata speciala- SUA.

MECEFF va fi organizat de Ecran Cinema Management, Primaria Medias, Centrul National al Cinematografiei, Regiunea Tarnavelor si Ministerul Culturii.

Foto: theseats.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea