Filme

#batman # batmobil #licitatie batman

Masina lui Batman este de vanzare! Afla cat costa!

O companie americana producatoare de masini de curse a scos la licitatie pe eBay o copie a automobilului aparut in "Batman", filmul regizat de Tim Burton in 1989.

Batmobil-ul vine echipat cu un motor de avion Boeing cu reactie, dezvoltand 365 de cai- putere . Motorul poate fi alimentat cu benzina, kerosen si alti combustibili folositi pentru aeronave.

Casey Putsch, designerul acestei variante a Batmobil -ului, spune ca vehiculul este dotat cu un iPad 3G cu ajutorul caruia conducatorul primeste informatii despre starea motorului. Batmobil-ul are caroserie din fibra de sticla si aluminiu, precum si un sistem special de stingere a focului in caz de incendiu.

Masina a fost realizata in acest an si are un pret pe masura performatelor sale: 620.000 de dolari.

In "Batman"-ul aparut in urma cu 22 de ani rolul principal, cel al lui Batman/Bruce Wayne, a fost interpretat de Michael Keaton . In distributia acestei pelicule mai figureaza Kim Basinger si Jack Nicholson.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea