Filme

#mark wahlberg #nathan drake #film #david o. russell

Mark Wahlberg este Nathan Drake in "Uncharted: Drake's Fortune"

Mark Wahlberg este oficial Nathan Drake in filmul Uncharted: Drake ’s Fortune. Aceasta va fi cea de-a 4-a colaborare a actorului cu regizorul David O. Russell .

Dupa o serie de speculatii, Wahlberg a confirmat pentru MTV ca va detine rolul principal in Drake’s Fortune. Mai mult, actorul a afirmat ca azvonurile potrivit carora din distributia filmului vor mai face parte Robert De Niro si Joe Pesci ar putea fi adevarate. “Am vorbit cu Pesci despre rolul sau si stiu sigur ca David a vorbit cu De Niro”, a spus Wahlberg.

De Niro ar urma sa joace rolul tatalui lui Nathan Drake, iar Pesci va fi unchiul acestuia.

Uncharted: Drake’s Fortune se afla in etapa de pre-productie, David O. Russell ocupandu-se de scenariu. “David este unul dintre cei mai buni regizori-scenaristi cu care am lucrat vreodata. Are o idee incredibila despre acest film. Speram sa incepem filmarile la vara”, a mai spus Wahlberg.

Uncharted: Drake’s Fortune este cea de-a 4-a colaborare dintre Mark Wahlberg si David O. Russell. Cei doi au mai lucrat impreuna la Three Kings , I Heart Huckabees si The Fighter.

Filmul se bazeaza pe cunoscuta serie de jocuri video pentru PS3 si este foarte similar cu aventurile lui Indiana Jones. Actiunea are loc insa in prezent si urmareste povestea unui descendent al exploratorului Sir Francis Drake, Nathan Drake, un vanator de comori aflat in cautarea misteriosului El Dorado.

Pe Mark Wahlberg il vom vedea in curand in drama The Fighter alaturi de Christian Bale. Criticii de specialitate ill anunta deja ca posibil candidat la premiile Oscar din 2010.

Trailer The Fighter:
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea