Filme

#_what-happens-in-vegas-2008 #diaz #cameron #kutcher #ashton #2008 #romantica #comedie #luminilor #orasul #vegas #mariaj

Mariaj de Vegas, un alt drum spre iubire

Las Vegas este orasul luminilor , orasul dorintelor, orasul jocurilor de noroc si orasul mariajelor de peste noapte. Eroii nostri vor simti pe pielea lor ce inseamna o noapte de dezmat, si nu in sensul bun al cuvantului, in Orasul Luminilor.

Jack Fuller (Ashton Kutcher), un burlac fara simtul raspunderii si al angajamentului, si Joy McNally (Cameron Diaz), o brokerita in ascensiune, un pion foarte important al firmei sale si o femeie obsedata de detalii

Filmul are la baza un mariaj accidental, ca oricare alt mariaj de Vegas, si un premiu la fel de accidental – trei milioane de dolari. Un astfel de premiu ar face pe oricine sa rezite sase luni de casatorie fortata si plina de peripeti asa cum vor face si eroii nostri.

Povestea incepe cu o deceptie pentru fiecare dintre cei doi eroi principali. Jack este concediat de propriul sau tata pe motivul imaturitatatii, iar Joy este parasita de logodnicul ei in timp ce ii pregatea o petrecere surpriza.

Joy este convinsa de catre prietena ei, Tipper (Lake Bell), ca Vegas-ul este solutia cea mai buna de uitare si relaxare, iar in mod natural, Jack se indreapta spre Vegas alaturi de prietenul sau cel mai bun Hater (rol interpretat foarte bine de Rob Corddry) din aceleasi motive.

Surpriza nu este prea mare atunci cand cei doi se intalnesc intr-un bar si petrec o noapte plina de aventuri nebunesti, alcool, dans si jocuri de noroc . Dimineata ii gaseste pe cei doi in pat, dar cu o mica problema: Joy descopera o verigheta pe mana stanga si un sot deloc pe gustul ei.

Ok, o “mica” greseala, care se poate repara printr-un divort fara prea mare tam-tam. Dar ce te faci cand la mijloc apar trei milioane de dolari?

Kutcher si Diaz in roluri deja cunoscute

Nu este prima data cand il vedem pe Ashton Kutcher intr-un astfel de rol, el fiind familiarizat cu personajele “pierde-vara”. Extrem de amuzant, actorul pare ca va castiga din start inimile spectatorilor.

In acelasi timp, Cameron Diaz, prin stilul si farmecul ei, reuseste sa creeze un cocktail de duritate si vulnerabilitate; ingredientele necesare pentru a fabrica eroina prototip a comediilor romantice.

Ca multe alte filme de acest gen si cel de fata se va bucura de un happy-end previzibil , incet, care fura, insa, cate ceva din farmecul filmului. Dar stim ca o comedie romantica nu poate rula fara un “happily ever after”, cel putin nu in alt mod decat cel clasic.

Povestea se concentreaza mai mult in jurul unei batalii intre sexe si asupra modului in care cele doua personaje sunt fortate de lege sa traiasca impreuna pentru a lua potul cel mare si mijloacele adoptate de acestia pentru a castiga.

In final, as mai adauga ca filmului ii trebuie ceva timp ca sa ajunga la partea romantica, dar Kutcher si Diaz merita asteptati. Cu replici si secvente foarte amuzante si cu niste personaje secundare, care reusesc sa intareasca atmosfera, filmul este pregatit sa intampine majoritatea genurilor de spectatori.

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Mariaj de Vegas

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea