Filme

#filme noi #demi moore #kevin spacey #jeremy irons #distributie film #premiera film # margin call

Margin Call, din 4 noiembrie in cinematografele romanesti

Pelicula "Margin Call", in care joaca Kevin Spacey , Paul Bettany , Jeremy Irons , Demi Moore si zachary Quinto, va avea premiera in Romania pe 4 noiembrie.

Plasat in universul financiar, unde mizele sint uriase, "Margin Call" este un thriller despre jucatorii-cheie dintr-o firma de investitii pe parcursul a 24 de ore din perioada inceputului crizei financiare mondiale, in 2008.

Cind analistul-junior Peter Sullivan ( Zachary Quinto ) pune mana pe informatii care pot duce la caderea firmei, se porneste o avalansa care ii va aduce pe marginea prapastiei pe toti cei implicati la nivel decizional sau moral.

Mergind dincolo de limitele genului, filmul regizat de J.C. Chandor este o explorare a componentei umane a unui subiect mult prea adesea privit doar in alb si negru, un portret curajos si autentic al industriei financiare si al oamenilor din interior care iau decizii ce schimba viitorul nostru global.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea