Filme

#sharon stone #maia morgenstern #andy garcia #what about love

Maia Morgenstern va juca alaturi de Sharon Stone in "What About Love"

Actrita romanca Maia Morgenstern va juca din nou intr-o productie hollywoodiana. Morgenstern va fi distribuita in pelicula "What About Love", in care mai apar doua vedete internationale: Sharon Stone si Andy Garcia.

"Ma bucur tare mult ca voi juca alaturi de acesti mari actori, dar si de mari actori de la noi", a declarat Maia Morgenstern pentru Libertatea.

Actrita va intra in pielea Martinei, o asistenta medicala dintr-un spital. "Voi incepe filmarile peste cateva zile. Este o poveste de dragoste. Eu voi fi sora Martina, o asistenta medicala, care este, de fapt, mai mult decat atat, este manager al unui spital, dar si un fel de conducator spiritual", a mai povestit Maia Morgenstern.

In trecut, ea a mai jucat intr-o productie internationala de anvergura. Este vorba despre "The Passion of Christ", un film in care a interpretat rolul Fecioarei Maria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea