Filme

#maggie grace #lost #twilight #breaking dawn

Maggie Grace - trece de la Lost la Twilight: Breaking Dawn

Summit Entertainment a mai pus man ape inca o vedeta pe care o va transforma in vampir in cel de-al  4-lea film al seriei Twilight, Breaking Dawn , scrie Deadline Hollywood.

Maggie Grace , cunoscuta pentru rolul Shannon Rutherford din serialul Lost, a fost distribuita in Breaking Dawn in rolul vampiritei Irina. Confirmarea a fost facuta de producatori pentru MTV News.

In romanul lui Stephanie Meyer, Irina face parte din clanul Denali, care prefera sa se hraneasca cu sangele animalelor decat cu cel al oamenilor si care sunt aliati ai clanului Cullen . Insa Irina ii invinovateste pe acestia pentru moartea iubitului ei, Laurent, si dezvaluie un secret al familiei Cullen tocmai clanului Volturi.

Distributia lui Breaking Dawn s-a imbogatit recent si cu introducerea lui Rami Malek (din mini-seria The Pacific) in rolul vampirului Benjamin, care face parte dintr-un clan egiptean. Iar astazi, 28 septembrie, a fost anuntata  de cei de la Entertainment Weekly alegerea tinerei actrite Mackenzie Foy in rolul lui Renesmee, copilul jumatate vampir, jumatate om al cuplului Edward Cullen - Bella Swan.

Breaking Dawn este impartit in doua filme, ambele regizate de Bill Condon. Primul film va fi lansat pe 18 noiembrie 2011, iar cel de-al 2-lea pe 16 noiembrie 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea