Filme

#macaulay culkin #actori #filme # declaratii macaulay culkin

Macaulay Culkin: "Am vrut sa iau o pauza, dar nimeni nu m-a ascultat"

Macaulay Culkin a cunoscut celebritatea la inceputul anilor '90, odata cu aparitiile din "Home Alone" si "Home Alone 2 Lost in New York".

Gustul celebritatii timpurii, relatiile conflictuale cu propria familie si programul solicitant l-au determinat pe tanarul actor sa se refugieze in consumul de alcool si droguri.

Starul a explicat recent, intr-un interviu pentru presa internationala, care au fost motivele care l-au impins pe drumul degradarii:

"Am inceput activitatea la patru ani, iar la un moment dat mi-am dorit o pauza. Iar acel moment a venit undeva pe la 14 ani. Am incercat sa-i fac pe oamenii din jurul meu sa ma asculte, sa inteleaga ce-mi doresc, dar nimeni nu a facut-o. Asa ca mi-am luat destinul in propriile maini si am preluat controlul",

Macaulay Culkin a devenit la 11 ani cel mai tanar actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur, insa a intampinat numeroase probleme in anii care au urmat, avand chiar un proces cu proprii parinti, cu privire la banii castigati de pe urma filmelor in care a jucat.

Foto: ibtimes.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea