Filme

#filme #festivalul de film de la venetia #festival film #o luna in thailanda # filme paul negoescu

Lungmetrajul "O luna in Thailanda" a fost selectionat in cadrul Festivalului de Film de la Venetia

Filmul "O luna in Thailanda", care reprezinta debutul in lungmetraj al tanarului regizor Paul Negoescu, a fost selectionat in categoria Settimana Internazionale Della Critica Di Venezia din cadrul celei de-a 69-a editii a Festivalului de Film de la Venetia.

Respectivul eveniment se va desfasura in perioada 29 august-8 septembrie.

"O luna in Thailanda" prezinta povestea lui Radu (Andrei Mateiu), care realizeaza chiar in noaptea de Revelion ca nu este multumit cu viata sa. El decide sa se desparta de iubita lui, apoi va porni intr-o calatorie prin mai multe cluburi bucurestene.

Din distributia acestei pelicule fac parte actorii Andrei Mateiu, Ioana Anastasia Anton, Sinziana Nicola, Tudor Aaron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Raileanu, Ionut Grama, Sabina Posea, Bogdan Cotlet, Stefan Munteanu si Simona Ghita.

In ceea ce priveste scenariul productiei, acesta a fost scris de Vlad Trandafir si Paul Negoescu. Director de imagine este Andrei Butica, iar sunetul a fost realizat de Filip Muresan si Vlad Voinescu.

Paul Negoescu a mai participalt anul acesta si la Festivalul International de Film de la Cannes cu scurtmetarjul "Orizont".

Foto: urbanthingsromania.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea