Filme

#filme #filmari #locatii de film #locatii filmari

Locatii de film

Cele mai multe filme sunt realizate in studio, mai ales datorita tehnologiilor existente in acest moment, insa exista si cateva locatii pe care regizorii le prefera pentru filmele lor. Iata cateva dintre acestea.

Vancouver
-  Twilight Saga Breaking Dawn, Ghost Protocol, Night at the Museum

Vancouver este una dintre cele mai frumoase zone din Canada. Aceasta ofera privelisti incredibile cu munti, plaje si paduri. In Vancouver au fost filmate filme precum Mission: Impossible – Ghost Protocol, Night at the Museum, Twilight saga.

Carolina de Nord - Dirty Dancing, Dawson`s Creek, One Tree Hill, Homeland

In Carolina de Nord se gasesc zone luxuriante pe care ni le amintim din filme ca Dirty Dancing, Dawson's Creek, One Tree Hill si Homeland.

Thailanda - The Beach, The Man with the Golden Gun, The Hangover II

Cine nu isi aminteste de peisajele de vis din filmul The Beach (cu Leonardo DiCaprio)? Insula nu este doar o destinatie perfecta pentru o vacanta exotica, ci este una dintre locatiile preferate ale producatorilor de filme.

Printre productiile filmate in Thailanda se numara The Man with the Golden Gun (din seria James Bond), The Hangover II si The Beach.

Kauai, Hawaii - The Descendents, Avatar, Jurassic Park

The Descendents, Tropic Thunder, Jurassic Park, Avatar si Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides sunt doar cateva dintre cele mai recente filme realizate in Kauai.

Noua Zeelenda - Lord of the Rings, The Hobbit, The Chronicles of Narnia

Fanii seriei Lord of the Rings cu siguranta sunt indragostiti de noua Zeelanda, la fel ca si cei care au urmarit cu sufletul la gura The Chronicles of Narnia si The Hobbit.

Londra - Notting Hill, Love Actually, V for Vendetta

Ceva mai aproape de meleagurile noastre este Londra, un oras in care s-au filmat filme precum Notting Hill, Love Actually, V for Vendetta si franciza Harry Potter.

New York - Sex and the City, The Terminal, Resident Evil

New Yorkul este cu siguranta unui dintre orasele in care sunt filmate cele mai multe serialele, dar si filme artistice de renume. Printre acestea se afla seria Sex And The City, Think of Gangs of New York, The Terminal si Resident Evil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea