Filme

#incasari #box office sua #sua #box offce #true grit #little fockers

Little Fockers si True Grit - filmele preferate de Craciun in SUA

Cea de-a treia comedie din seria Meet the Parents , Little Fockers , a ocupat primul loc in box office-ul american din weekend-ul care tocmai s-a incheiat.

De Craciun, cinefilii americani au scos in buzunar 34 de milioane de dolari pentru Little Fockers, care insa nu a performat asa cum se asteptau producatorii. Sunt sanse slabe ca Little Fockers sa egaleze succesul de casa al filmului Meet the Fockers din 2004 care a incasat aproape 280 de milioane de dolari.

Pe locul 2 in clasamentul incasarilor din SUA s-a pozitionat western-ul True Grit cu Jeff Bridges si Matt Damon in rolurile principale. Filmul fratilor Coen a incasat pana acum peste 25 de milioane de dolari, de doua ori mai mult decat suma estimata de producatori.

Un alt film cu Jeff Bridges, Tron: Legacy, s-a clasat pe locul 3 in box office cu 20 de milioane de dolari, venituri incasate in ultima saptamana. In total, filmul a obtinut incasari de peste 88 de milioane de dolari.

Pe locul 4 in box office a coborat partea a treia a trilogiei The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, cu incasari de aproape 11 milioane de dolari in saptamana care tocmai s-a incheiat. Locul 5 in clasamentul incasarilor l-a ocupat animatia Yogi Bear , iar pe urmatoarele cinci pozitii s-au clasat in ordine: The Fighter, Gulliver ’s Travels, Black Swan, Tangled si The Tourist.

Trailer Little Fockers:



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea