Filme

#lindsay logan #filme noi #filme #elizabeth taylor #distributie film #liz and dick

Lindsay Lohan va interpreta rolul lui Elizabeth Taylor, in "Liz and Dick"

Lindsay Lohan a primit confirmarea ca va juca in pelicula care prezinta povestea de dragoste dintre actrita Elizabeth Taylor si cunoscutul Richard Burton.

Chiar daca in luna februarie Lindsay era doar una din candidatele la acest rol grandios, in momentul de fata ea a fost anuntata oficial, de catre compania producatoare, Lifetime, ca va face parte din distributia filmului "Liz and Dick".

"Sunt extrem de onorata de oportunitatea de a interpreta acest rol. Am admirat-o si am respectat-o intodeauna pe Elizabeth Taylor. Nu numai ca a fost o actrita deosebita, dar a fost, deasemenea, si o femeie nemaipomenita", a declarat Lindsay Lohan.

Filmarile pentru noua pelicula vor incepe in luna iunie, la Los Angeles. Pentru ca a avut probleme cu legea in ultima perioada, actrita Lindsay Lohan este conditionata sa aiba o conduita potrivita si sa respecte hotararile judecatoresti. In caz contrar, aceasta isi va pierde rolul.

foto : perfectpeople.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea