Filme

#filme noi #filme #liam neeson #the grey

Liam Neeson vorbeste despre productia The Grey

In majoritatea filmelor in care personajul principal se prabuseste cu avionul intr-o zona nepopulata, asteapta apoi sa fie salvat. Ei bine, in productia " The Grey " lucrurile nu stau deloc asa. De fapt, "The Grey" nu este un film ca toate celelalte filme, conform spuselor lui Liam Neeson .

In noua productie care are premiera astazi, in cinematografele din SUA, Liam Neeson interepreteaza rolul unui muncitor petrolist care, alaturi de echipa sa, se prabuseste cu avionul undeva in zona Alaska. Acestia se afla in drum spre casa cand avionul se confrunta cu o serie de defectiuni care nu pot fi reparate. O parte din echipa aflata in avion moare la prabusire , insa cei care raman in viata trebuie sa se obisnuiasca cu gandul ca... nimeni nu va veni dupa ei.

Astfel, oamenii sunt fortati sa infrunte lucruri cu care nu sunt deloc obisnuiti: temperaturi exagerat de scazute, haite de lupi infometati, lipsa apei si a alimentelor.

Acestia se afla in situatia permanenta de a lupta impotriva animalelor salbatice cu o serie de arme pe care le improvizeaza din obiecte la care nici nu te-ai putea gandi. Se pare ca disperarea ii determina pe acestia sa gandeasca la extreme.

Liam Neeson a declarat ca situatia personajelor face ca acest film sa fie atat de bun si plin de rezonanta. Acesta a mentionat cum ca in filmele obisnuite, personajele se asteapta sa primeasca ajutor in cel mai scurt timp, iar de obicei acestea se prabusesc in zone mult mai prietenoase.

Pe de cealalta parte insa, barbatii din film nu sunt tocmai persoane foarte civilizate, lucru care este aratat inca de la inceputul filmului. Astfel, faptul ca personajele reprezinta o gasca de barbati destul de puternici, care nu se sperie prea usor, reprezinta un punct forte care ii ajuta sa scape cu bine din situatii limita.

Totusi, in ciuda faptului ca personajele fac fata fizic situatiei, ei sunt depasiti de gandul ca "nimeni nu va trimite avioane pentru a vedea daca o echipa de muncitori sunt inca in viata deoarece nimanui nu ii pasa", a declarat Liam Neeson.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea