Filme

#martin scorsese #leonardo dicaprio #the wolf of wall street

Leonardo DiCaprio face echipa cu Martin Scorsese in The Wolf of Wall Street

Leonardo DiCaprio colaboreaza din nou cu regizorul Martin Scorsese , potrivit variety.com.

DiCaprio va fi distribuit in noul film al lui Scorsese, The Wolf of Wall Street, o adaptare dupa romanul omonim scris de fostul broker Jordan Belfort

Filmul va urmari ascensiunea si declinul bursei de pe Wall Street, cu tot cu extravagantele de rigoare:  sex, alcool si droguri din belsug.

Martin Scorsese se misca repede, angajand deja si un scenarist pentru noul sau proiect, in persoana luiTerence Winter  (producatorul executiv al serialului HBO Boardwalk Empire).

Leonardo DiCaprio a avut ocazia sa faca echipa cu Scorsese in mai multe productii: Gangs of New York, Shutter Island, The Departed, The Aviator.

Leondardo diCaprio filmeaza in prezent pentru biopicul  J. Edgar, unde interpreteazar rolul   J. Edgar Hoover , primul director al FBI-ului. 

Din distributia filmuluimai fac parte ed westwick (Gossip Girl), in rolul agentului Smith, Armie Hammer (The Social Network) in rolul asistentului si amantului lui Hoover , Judi Dench in rolul mamei directorului FBI si Josh Lucas , in rolul celebrului pilot Charles Lindbergh si Naomi Watts, in rolul secretarei lui Hoover.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea