Filme

#filme noi #martin scorsese #leonardo dicaprio #distributie film #the gambler

Leonardo DiCaprio, curtat de Martin Scorsese pentru "The Gambler"

Leonardo DiCaprio ar putea juca intr-un remake al filmului " The Gambler ", daca accepta propunerea regizorului Martin Scorsese de a interpreta rolul principal.

Filmul, inspirat din nuvela lui Fiodor Dostoievski cu acelasi nume, "The Gambler" (n.r. "Jucatorul"), a fost lansat in 1974, cu James Caan in rolul principal.

Acum, Studiourile Paramount vor sa readuca pelicula in prim-plan si mizeaza pe succesul unor nume mari din industria cinematografica: Martin Scorsese - regizor, William Monohan - scenarist, Leonardo DiCaprio - protagonist.

Deocamdata, producatorii remake-ului "The Gambler" nu au primit un raspuns din partea lui Leonardo DiCaprio, insa daca acesta va fi afirmativ, actorul va interpreta rolul unui profesor din New York, dependent de jocurile de noroc.

Viciul sau ii va schimba viata. Din cauza numeroaselor datorii, profesorul este obligat sa se ascunda de familie si prieteni.

Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese n-ar fi la prima colaborare. Actorul a jucat in cateva dintre filmele regizorului: " Gangs of New York ", "The Aviator", "The Departed", "Shutter Island".

In prezent, Leonardo DiCaprio este ocupat cu filmarile pentru pelicula " The Great Gatsby ".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea