Filme

#filme noi #filme #leonardo dicaprio #distributie film

Leonardo DiCaprio ar putea juca intr-un film despre braconaj

Actoriii Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire si Tom Hardy ar putea fi face echipa cu studiourile Warner Bros., in vederea realizarii unui film despre braconaj.

Potrivit The Hollywood Repoerter, ideea filmului ii apartine lui Hardy si este inspirata dintr-o poveste reala. Se pare ca actorul are cativa prieteni care au fost soldati in Fortele Speciale si s-au angajat ulterior in lupta impotriva braconajului.

Se doreste ca proiectul sa fie realizat in maniera lui "Traffic" (regia: Steven Soderbergh), in care erau infatisate mai multe povesti care reflectau diferitele efete ale luptei impotriva drogurilor.
Deocamdata nu se cunosc prea multe detalii despre acest film. Cert este ca in acest moment se cauta persoana potrivita pentru conceperea scenariului.

Leonardo DiCaprio a mai avut ocazia sa joace alaturi de Tobey Maguire. Cei doi pot fi vazuti in "The Great Gatsby", film programat sa apara in 2013.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea