Filme

#filme noi #filme #avatar #avatar 2 #lansare film

Lansarea lui "Avatar 2" ar putea fi amanata

Fanii filmului "Avatar" au parte de vesti mai putin bune. Desi regizorul James Cameron anunta anul trecut ca "Avatar 2" va fi lansat in decembrie 2014, producatorul Jon Landau spune ca exista toate sansele ca lansarea sa fie decalata.

"Nu vrem sa dam o data fixa, dar cred ca 2014 este o tinta greu de atins. Pentru noi tot ceea ce conteaza este sa facem totul bine. Primul Avatar trebuia sa fie scos in 2008, dar a iesit in 2009. Filmele stabilesc datele de lansare, nu invers", a declarat Landau.

In cazul in care lansarea lui "Avatar 2" va fi amanata, acest lucru va duce, cel mai probabil, si la o decalare a aparitiei lui "Avatar 3". Cea de-a treia parte a lui "Avatar" ar fi trebui sa fi lansata la un an distanta de partea a doua.

Primul "Avatar" s-a lansat in anul 2009. Conform boxofficemojo.com, este filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei (peste 2, 78 de miliarde de dolari).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea