Filme

#filme #kristen stewart #top actori #top actori bine platiti

Kristen Stewart, cea mai bine platita actrita a anului

Desi are numai 22 de ani, actrita Kristen Stewart a reusit ca in perioada mai 2011-mai 2012, sa aiba venituri de 34,5 milioane de dolari.

Pentru ca s-a dovedit indispensabila pentru franciza care a consacrat-o , Kristen Stewart a primit peste 12 milioane de dolari pentru fiecare din ultimele doua filme din serie. Pe langa "Saga Amurg: Zori de Zi- Partea I" si "Saga Amurg: Zori de zi-Partea II", vedeta a filmat si pentru pelicula "Snow White And The Huntsman".

Pe pozitia a doua in clasamamentul celor mai bine platite actrite o regasim pe Cameron Diaz, in vreme ce locul trei i-a revenit Sandrei Bullock.

Topul, realizat de cei de la Forbes arata ca Stewart este cea mai tanara actrita cate a urcat pe pozitia intai intr-un astfel de clasament.

In aceasta toamna, va fi lansata pe marile ecrane ultima parte a povestii de dragoste dintre un vampir si o muritoare, "Saga Amurg: Zori de Zi-Partea II", iar producatorii spera sa incaseze peste 700 de milioane de dolari.

Foto: fanpop.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea