Filme

#o inlocuieste #new year's eve #halle berry #katherine heigl

Katherine Heigl o inlocuieste pe Halle Berry in New Year's Eve

Katherine Heigl , starul serialului Grey’s Anatomy, o inlocuieste pe Halle Berry in comedia romantica New  Year's Eve , scrie TheWrap.

Se pare ca Halle Berry a renuntat la acest rol pentru a avea timp sa se pregatesca pentru procesul prin care solicita custodia fiicei sale de doi ani si jumatate.

Katherine Heigl va interpreta in New Year’s Eve rolul fostei iubite a unui rocker (Jon Bon Jovi). La cativa ani distanta de la despartirea lor, ea se va intalnim cu acesta  chiar de Revelion si vor petrece impreuna ultimele clipe ale anului.

Filmarile la New Year’s Eve urmeaza sa inceapa in aceasta luna, sub bagheta regizorala a lui Garry Marshall, cineastul care a realizat anul trecut Valentine’s Day.

Pe afisul filmului figureaza o serie vedete de prima mana: Jessica Biel, Ice Cube , Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank  etc.

New Year’s Eve va avea premiera  pe 9 decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea