Filme

#_da-mai-departe-2000

Just Like Heaven - poveste de dragoste cu fantome

Romanul de debut al scriitorului francez Marc Levy, "If Only It Were True", le-a atras atentia producatorilor Laurie MacDonald si Walter F. Parkes (The Terminal, The Legend of Zorro, Minority Report si lista ar putea continua cu alte filme cu succes de box-office).

Privind in urma, acestia spun, amuzati: "Din nefericire, nici unul dintre noi nu stia sa citeasca in franceza, asa ca, pentru inceput, am putut sa ne inspiram doar din synopsis". Astfel, o poveste de dragoste, "ce depaseste barierele lumii fizicului si metafizicului", s-a tranformat in scenariul filmului Si daca e adevarat ( Just Like Heaven ). Ea, Elizabeth, interpretata de Reese Witherspoon, una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood , este o tanara draguta, careia ii place sa controleze totul. El, David (Mark Ruffalo), cauta o colega de camera pentru apartamentul inchiriat in San Francisco. Pana acum, subiectul pare cat se poate de simplu si deja ne imaginam sfarsitul. Numai ca, lucrurile nu stau intocmai. Elizabeth apare si dispare misterios, iar David este convins ca tanara, care a intrat in viata lui, este o stafie.

Mark Waters , regizorul peliculei, care nu este strain de genul acesta de abordari (Mean Girls, Freaky Friday), spune despre noua sa productie: "Ceea ce reprezinta munca intr-o comedie romantica este un obstacol serios si cred ca aceasta poveste are unul dintre cele mai mari astfel de obstacole pe care le-am intalnit vreodata, anume ca o persoana traieste in lumea fizica, iar cealalta este aparent moarta... sau cel putin asa cred ele. Nu se pot atinge, cu toate ca au o relatie deosebita impreuna". Si daca e adevarat ne duce cu gandul, timid, la Fantoma, cu Patrick Swayze si Demi Moore, insa farmecul fiecarei povesti este cu totul aparte, iar subiectul lor este privit din unghiuri diferite. Filmul ruleaza la Hollywood Multiplex si Movieplex Cinema Plaza Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea