Filme

#filme noi #remake #regizorul juan carlos fresnadillo #higlander #connor macleod

Juan Carlos Fresnadillo resusciteaza franciza Highlander

Connor MacLeod, scotionul specialist in manuirea sabiei, se intoarce pe marile ecrane intr-un remake care va fi regizat de Juan Carlos Fresnadillo.

Filmarile la noul "Highlander" (Nemuritorul) vor incepe in primavara anului viitor.

Initial, cei de la Summit Entertainment i-au facut o oferta lui Justin Lin, pe care-l doreau la carma acestui remake. Lin a fost nevoit sa refuze deoarece are un program extrem de incarcat (lucreaza la " Terminator 5 " si la o continuare a francizei "Fast and Furios").

Juan Carlos Fresnadillo a regizat pana in prezent horrorul " 28 Weeks Later " si este implicat in prezent intr-un alt remake, "The Crow".

Seria "Highlander" a debutat in cinematografe in urma cu 25 de ani. Rolul lui Conner MacLoud era interpretat de Christopher Lambert , un actor aflat la inceput de drum. Filmul a ramas in constiinta publicului si datorita sountrack-ului compus de Michael Kamen. Pe coloana sonora a primului "Highlander" se pot auzi doua dintre cele mai cunoscute piese ale grupului Queen: "A Kind of Magic" si "Princes of The Universe".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea