Filme

#joseph gordon levitt #regizor teatru #filme noi #filme #comedie romantica

Joseph Gordon-Levitt, debut regizoral cu o comedie romantica

Joseph Gordon-Levitt isi face debutul regizoral cu o comedie romantica in care va juca si rolul principal, alaturi de frumoasa Scarlett Johansson.

Actorul este decis sa-si acorde o sansa in ceea ce priveste realizarea filmelor din spatele camerelor. Prin urmare, el va incepe in aprilie filmarile pentru o comedie romantica, despre care inca nu se stiu foarte multe detalii.

Se zvoneste ca rolul principal feminin va fi interpretat de Scarlet Johansson, despre care s-a spus acum ceva timp ca este iubita lui Joseph Gordon-Levitt in viata reala.

In varsta de 30 de ani, starul din ' 500 Days of Summer ' vrea sa gandeasca si scenariul primului sau film. Povestea comediei ar putea fi cea a unui Don Juan modern, care incearca sa devina un barbat mai altruist.

Joseph Gordon-Levitt spune ca a furat meserie de la regizori mari de la Hollywood, precum Christopher Nolan, Rian Johnson si Steven Spielberg. De aceea, simte ca este in stare sa i se spuna si lui 'domnule regizor'.

Fostul copil-vedeta din 'A treia planeta de la Soare' a precizat ca de-a lungul carierei a regizat zeci de scurt-metraje, iar acest lucru il poate ajuta sa realizeze comedii romantice pentru marele ecran si, poate pe viitor, chiar drame.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea