Filme

#filme noi #filme #leonardo dicaprio #jonah hill #distributie film #wolf of wall street

Jonah Hill va juca alaturi de Leonardo DiCaprio in "Wolf of Wall Street"

Actorul de comedie Jonah Hill va juca alaturi de Leonardo DiCaprio in "Wolf of Wall Street", o adaptarea realizata de Martin Scorsese dupa memoriile agentului bursier Jordan Belfort.

Jonah Hill s-a remarcat datorita rolului din "Superbad", a facut echipa cu Brad Pitt in "Moneyball" si poate fi vazut in prezent pe marile ecrane in "21 Jump Street".

Potrivit Hollywood Reporter, Hill va intra in pielea lui Danny Porush, un personaj cheie al filmului. El este convins de bunul sau prieten, Belfort, sa renunte la slujba sa de vanzator de mobila si sa-si faca debutul in bursa newyorkeza.

Leonardo DiCaprio urmeaza sa il interpreteze pe Jordan Belfort. "Wolf of Wall Street" va avea premiera pe marile ecrane undeva in cursul lui 2013.

In alta ordine de idei, Jonah Hill va aparea in perioada urmatoare impreuna cu Ben Stiller si Vince Vaghn in comedia "The Watch" si isi va juca propriul rol in "The End of The World", debutul regizoral al lui Seth Rogen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea