Filme

#filme noi #halloween #john carpenter #film western #regizor film

John Carpenter lucreaza la o productie western

John Carpenter , cineastul faimos pentru productii ca " Halloween ", "Escape from New York", "Assault On Precinct 13", isi vede visul implinit, acela de a realiza si un western , scrie totalfilm.com.

"Chiar acum lucrez la un western gotic, vom vedea daca-l vom putea pune in scena", a declarat Carpenter la Fright Night Festival din Louisville, Kentucky.

"Am intrat in industrie pentru a produce filme western. Dar am fost catalogat drept un director de filme horror imdiat dupa ce am produs 'Halloween'. Visul meu era sa am o cariera in productia de filme, asa ca m-am indreptat acolo unde ele m-au indrumat.", a mai povestit Carpenter.

Cineastul se indoieste ca noua sa productie va avea succesul scontat.

"Sunt sceptic cu privire la noua productie. Nu prea mai poti scoate pe piata un western. Am lucrat la un western care chiar mi-a placut, dar ei au vrut sa-l transforme intr-un science fiction! Nimeni nu mai crede ca va mai poate vinde un western.", a spus John Carpenter.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea