Filme

#jodie foster #sf #elysium #neill blomkamp #matt damon #sharlto copley

Jodie Foster se alatura distributiei SF-ului "Elysium"

Despre , noul proiect SF al lui , nu se cunosc multe detalii in afara faptului ca regizorul a reusit sa stranga suficiente fonduri pentru a demara productia, iar din distributia filmului vor face parte si Matt Damon .

Acum Deadline.com anunta ca Jodie Foster a acceptat sa joace si ea in Elysium . Insa cam aici se opresc noutatile despre filmul lui Blomkamp, intrucat regizorul lui District 9 refuza sa faca vreo dezvaluire despre scenariu. Stim doar ca actiunea are loc in viitorul indepartat pe o planeta la fel de indepartata.

Avand in vedere ca Damon si Foster sunt pe afisul filmului, probabil lui Blomkamp ii va fi mult mai usor acum sa atraga atentia si banii marilor studiouri interesate de proiectul Elysium.

cu , ecranizarea piesei omonime a Yasminei Reza, alaturi de Kate Winslet, Christoph Waltz si John C. Reilly. Filmul va purta semnatura regizorala a lui Roman Polanski.

Matt Damon poate fi vazut in western-ul fratilor Coen, True Grit , unde imparte ecranul cu Jeff Bridges, Josh Brolin si tanara Hailee Steinfeld.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea