Filme

#jodie foster #sare in ajutorul #mel gibson

Jodie Foster sare in ajutorul lui Mel Gibson

si Mel Gibson sunt prieteni buni inca din 1984, cand au lucrat prima data impreuna la western -ul Maverick, iar prietenia lor nu va avea de suferit in urma scandalului in care a fost implicat actorul australian. Cel putin asta afirma Foster pentru revista MORE.

Actrita il descrie pe Gibson ca fiind “cea mai draguta si amabila persoana cu care a lucrat vreodata.” “In secunda in care l-am cunoscut, mi-am spus ca il voi iubi pe omul asta tot restul vietii”, a mai spus Jodie despre Mel.

, un film despre un sot care comunica prin intermediul unei pe care o poarta tot timpul cu el. Foster semneaza regia productiei si interpreteaza rolul sotiei lui Gibson.

“Cand iubesti un prieten, nu-l abandonezi cand trece prin momente dificile. Bineinteles ca Mel este un actor si un regizor incredibil de talentat. Dar cel mai important este faptul ca imi e un prieten foarte bun si loial. Sper ca il pot ajuta sa treaca peste aceasta perioada intunecata”, a afirmat Foster.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea