Filme

#filme noi #filme #need for speed #film need for speed

Jocul video "Need for Speed", adaptare cinematografica

In curand, o adaptare cinematografica a jocului video "Need for Speed", a carei actiune se va inspira din universul curselor automobilistice, ar putea fi lansata pe marile ecrane.

Studioul DreamWorks este favorit pentru obtinerea drepturilor de ecranizare a acestui proiect cinematografic, potrivit informatiilor din presa internationala.

Desi intriga "Need for Speed" nu a fost dezvaluita momentan, presa americana afirma ca scenariul viitoarei pelicule este pe cale de a fi scris chiar in aceasta perioada, de fratii George si John Gatins ("Real Steel").

Studiourile hollywoodiene nu si-au ascuns niciodata pasiunea pentru adaptarile cinematografice de jocuri video, iar cele mai la indemana exemple sunt date de lungmetrajele "Tomb Rider", "Prince of Persia" si "Resident Evil".

Compania Electronic Arts, aflata la originea jocului "Need for Speed", a anuntat ca isi va vinde drepturile de ecranizare a licentei sale.

foto : hit.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea