Filme

#gemma arterton #jessica biel #the dark knight rises #roluri feminine #distributie

Jessica Biel si Gemma Arterton, curtate pentru "The Dark Knight Rises"

Jessica Biel (foto) si Gemma Arterton sunt cele mai noi candidate la rolurile feminine principale din "The ", anunta aceshowbiz.com.

La acestea se adauga si Keira Knightley, Anne Hathaway, Naomi Watts, Rachel Weisz si Blake Lively, potrivit listei publicate de The Hollywood Reporter.

Natalie Portman si Marion Cotillard erau si ele foarte aproape de a da probe pentru cel de-al 3-lea film din seria Batman, insa cum cele doua actrite au anuntat recent ca sunt insarcinate, au fost eliminate de producatori de pe lista.

In schimb, collider.com sustine ca in noul Batman vor fi distribuite Eva Green si Naomi Watts, ele urmand sa intruchipeze personajele Vicki Vale si Talia al Ghul.

Batmobilul are un nou look , insa ramane la fel de puternic si isi pastreaza toate gadget-urile. Batcave, pestera lui Batman, va arata exact ca in Batman Begins, insa va suferi si ea cateva imbunatatiri. De asemenea, se pare ca vom avea parte si de un Batcomputer si de un loc special unde Batman isi tine costumele.

Filmarile la vor incepe pe 6 mai, iar post-productia este programata sa inceapa pe28 noiembrie. Locatiile alese sunt Londra si Los Angeles.

Christian Bale va fi distribuit pentru a treia oara  in rolul lui Batman/Bruce Wayne. Cei de la Warner Bros vor lansa The Dark Knight Rises in SUA pe 20 iulie 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea