Filme

#jennifer garner ben affleck #jeremy renner #chemistry

Jennifer Garner se cupleaza cu fostul coleg al lui Ben Affleck

Jennifer Garner va face echipa cu fostul coleg de platou al sotului sau, Jeremy Renner , in urmatorul ei film, noteaza aceshowbiz.com.

Actrita poarta ultimele negocieri pentru a juca rolul principal in Better Living Through Chemistry in care partener ii va fi Renner, vedeta oscarizatului The Hurt Locker . Jeremy a jucat recent si alaturi de Ben Affleck, sotul lui Jennifer, in pelicula The Town.

Povestea din Chemistry se invarte in jurul personajului interpretat de Jeremy Renner: un famacist dintr-un oras de provincie prins intr-o casnicie in care orice scanteie a diparut de mult.

Jennifer Garner va interpreta rolul unei sotii frumoase si plictisite care are o aventura cu farmacistul. In plus ii dezvaluie acestuia si placerile pe care le pot aduce unele combinatii de medicamente. Lucrurile scapa de sub control cand cei doi amanti incep sa puna la cale asasinarea sotului incomod.

Better Living Through Chemistry este debutul cinematografic al lui Geoff Moore si David Posamentier, care sunt si autorii scenariului. Deocamdata nu se cunosc alte date despre productia acestui film.

Urmatorul proiect cinematografic in care o vom vedea pe Jennifer Garner este Butter, in timp ce Jeremy Renner se pregateste sa-si ia in serios rolul de agent in Mission: Impossbile 4.

Vezi mai jos trailerul filmului The Town in care joaca Jeremy Renner:
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea