Filme

#serial de comedie #filme noi #jennifer aniston #filme #friends

Jennifer Aniston nu crede ca ar trebui realizat filmul "Friends"

Jennifer Aniston nu vede rostul transformarii serialului de mare succes "Friends" intr-un film.

Vedeta din "Wanderlust", care a devenit cunoscuta ca Rachel Green din "Friends", considera ca o reunire cu fostii colegi in vederea realizarii unui lungumetraj ar fi inutila, deoarece povestile lor nu sunt atat de atractive incat sa merite a fi transpuse pe marele ecran.

Intr-un interviu acordat recent unei publicatii din America, Jennifer Aniston a spus ca, din punctul ei de vedere, serialul "Friends" nu ar avea succes daca s-ar face un scenariu pentru cinematograf.

Serialul "Friends" a fost difuzat timp de 10 ani, intre 1994 si 2004. Personajele principale erau interpretate de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer .

Odata cu incheierea filmarilor pentru acest serial, Jennifer Aniston s-a specializat pe filmele de comedie. Ea a jucat in pelicule precum "Marley & Me", "He's Just Not That Into You", "The Bounty Hunter", " Just Go with It " si " Horrible Bosses ". Din 9 martie, Jennifer Aniston va putea fi vazuta in comedia romantica "Wanderlust".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea