Filme

#james franco #anne hathaway #prezinta #premiile oscar #2011

James Franco si Anne Hathaway vor prezenta premiile Oscar 2011

Se pare ca si anul viitor Academia Americana de Film va continua traditia inceputa in 2010 si va avea ca gazde ale galei Oscar doi actori.

Reprezentantii organizatiei au anuntat luni, 29 noiembrie, ca cea de-a 83-a editie a premiilor Oscar din va fi prezentata de James Franco si Anne Hathaway, probabil o incercare de a atrage un public mai tanar. Anul trecut Oscarurile i-au avut ca amfitrioni pe Steve Martin si Alec Baldwin.

Totusi alegerea lui Franco si Hathaway este oarecum ciudata, avand in vedere ca niciunul dintre cei doi actori nu este comediant. “Amandoi au simtul umorului si se pricep la comedie”, a motivat alegerea celor doi Don Mischer, unul dintre producatorii galei Oscar. “James Franco si Anne Hathaway reprezinta noua generatie de celebritati de la Hollywood. Sunt tineri, entuziasti si foarte talentati”, a mai explicat producatorul Bruce Cohen.

Pentru Franco, aparitia la oscar 2011 va fi cea de-a 2-a din cariera actorului, in timp ce Hathaway este o obisnuita a ceremoniei, fiind prezenta pe scena premiilor de 4 ori pana acum. Ultima data a aparut in 2009 alaturi de Hugh Jackman.

Este insa interesant ca atat Franco, cat si Hathaway au sanse sa se numere printre nominalizatii de anul viitor  la categoria “cel mai bun actor”, respectiv “cea mai buna actrita”, pentru rolurile din 127 Hours si love and other drugs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea