Filme

#filme noi #filme #jackie chan #distributie film

Jackie Chan ar putea juca intr-o comedie dupa o idee proprie

Urmatorul proiect cinematografic al lui Jackie Chan este legat de o comedie in limba engleza, potrivit informatiilor furnizate de The Hollywood Reporter.

Filmul, pe care actorul il va produce si in care va detine rolul principal, are la baza o serie de idei proprii, insa scenariul va fi semnat de Jay Longino.

In centrul actiunii acestei comedii se va afla un detectiv, pe nume Chan, care este tot timpul pe urmele unui impatimit si profesionist in domeniul jocurilor de noroc, indatorat pana peste cap intr-un cazinou din Macau (China).

Filmarile pentru aceasta comedie vor avea loc in Hong Kong, Macau si regiunea centrala a Chinei, dar si in Europa de Est.

Recent, Jackie Chan declara ca "Chinese Zodiac" reprezinta ultimul sau film de actiune.

Jackie Chan, in varsta de 58 de ani, este un comediant, regizor, producator, expert al artelor martiale, scenarist, antreprenor si cascador, originar din Hong Kong. El a obtinut stele pe Hong Kong Avenue of Stars, dar si pe Hollywood Walk of Fame.

Foto: all-hollywoodstars.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea