Filme

#leondardo dicaprio #clint eastwood #j.edgar #film j edgar

J Edgar, din 20 ianuarie in cinematografele romanesti

Leonardo DiCaprio revine pe marile ecrane din Romania intr-un rol fascinant, in care il portretizeaza pe J. Edgar Hoover , fondatorul FBI si totodata unul dintre cei mai puternici oameni din istoria SUA.

Filmul "J. Edgar" va putea fi vizionat in premiera in cinematografele din Romania din 20 ianuarie.

Regizat de laureatul Premiilor Oscar, Clint Eastwood ("Million Dollar Baby","The Unforgiven "), J. Edgar are la baza piesa de teatru scrisa de Dustin Lance Black , de asemenea castigator al Premiilor Oscar pentru filmul "Milk".

Alaturi de Leonardo DiCaprio mai apar: Naomi Watts, Armie Hammer, Josh Lucas , Judi Dench.

"Pentru mine a fost extrem de educativ, a fost ca un curs despre viata lui J. Edgar Hoover. Insa, partea cea mai interesanta nu a fost aceea de a ma documenta si a intelege istoria, ci de a descifra motivatia acestui om fascinant. Portretul facut de Dustin Lance Black este absolut remarcabil, extrem de complex si interesant. Mi-a placut la nebunie documentarea pe care a facut-o si abordarea sa. Nimeni nu poate sa conteste faptul ca J. Edgar a fost un adevarat patriot, dar, in acelasi timp, metodele sale lasau de dorit.", a povestit DiCaprio despre rolul din "J. Edgar".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea