Filme

#filme noi #filme #iron man #iron man 3 #productie film

Iron Man 3 va fi co-produs de o companie din China. Filmarile debuteaza in mai

Studiourile Walt Disney Pictures au semnat recent un contract de co-productie cu DMG Entertainment, o compania din China, in vederea realizarii celui de-al treilea film din seria "Iron Man".

"Popularitatea la nivel mondial a francizei Marvel creaza o uriasa oportunitate de a oferi fanilor un alt film plin de actiune", a declarat Stanley Cheun, unul dintre oficialii Disney.

El a mai precizat ca unul dintre principalele avantaje are acestui parteneriat este acela ca realizatorii americani ai lui "Iron Man 3" vor tine cont si de asteptarile publicului din China.

Filmarile la "Iron Man 3" vor debuta undeva la sfarsitul lunii viitoare. Pelicula va fi regizata de Shane Black, cel care a realizat in trecut scenariile peliculelor "Last Boy Scout", "Last Action Hero" si "Lethal Weapon". Pe afisul filmului figureaza nume ca Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow sau Don Cheadle.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea