Filme

#filme #festival film #festival de film horror si fantastic #premiera festival film

In Romania va fi organizat un Festival de film horror si fantastic, in premiera

In perioada 16-19 august, la Biertan (judetul Sibiu) va avea loc prima editie a festivalului "Luna plina", care va prezenta doar productii cinematografice horror si fantastice.

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si va fi prezentat de Festivalul International de Film Tranasilvania.

"Luna plina" va oferi publicului cele mai bune productii horror si fantastice, atat clasice, cat si moderne, repere ale cinematografiei de gen.

Vizionarile acestor productii vor avea loc in doua cinematografe in aer liber si in doua de interior, iar cinefilii au la dispozitie un camping modern, dar si un cartier general, situat in Piata Mare a orasului.

Festivalul Filmului Horror si Fantastic isi doreste sa devina membru al European Fantastic Film Festivals Federation, iar Romania va deveni una din marile organizatoare de evenimente de acest gen.

Foto: stiridinziare.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea