Filme

#filme noi #filme #idris elba #distributie film # long walk of freedom

Idris Elba, in rolul lui Nelson Mandela

, actorul premiat cu un Glob de Aur pentru rolul din serialul "Luther", il va interepreta pe in filmul biografic "Long Walk to ". Pelicula prezinta viata si cariera primului presedinte al Africii de Sud, ales prin vot universal.

Intr-un interviu pentru hiphollywood.com, Idris Elba a confirmat ca il va interpreta pe Mandela si a precizat ca acesta este cel mai important rol al sau de pana acum.

Filmul "Long Walk to Freedom" este o adaptare cinematografica a autobiografiei cu acelasi titlu, publicata de Nelson Mandela in anul 1994. Fostul lider african a inceput sa-si scrie memoriile pe vremea cand era in inchisoare.

Cartea prezinta episoade din viata personala a lui Nelson Mandela, detalii despre educatia sa, dar si despre cei 27 de ani petrecuti in spatele gratiilor.

Productia filmului "Long Walk to Freedom" va incepe in aceasta vara. Pana atunci, Idris Elba nu are timp sa se plictiseasca. El va putea fi vazut in doua proiecte cinematografice importante - " Ghost Rider: Spirit of Vengeance " si "Prometheus", potrivit IMDb.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea