Filme

#chris evans #foto #costum #captain america #film #imagini

Iata primele imagini cu costumul lui Captain America (FOTO)

Cotidianul britanic Daily Mail a publicat primele imagini cu costumul complet al lui Captain America: The First Avenger , faimosul supererou din benzile desenate ale anilor ’40.

Instantaneele au fost surprinse in timpul filmarilor din apropiere de Londra si in ele poate fi vazut un cascador care poarta costumul complet al lui Captain America (in culorile steagului american) si conduce o motocicleta Indian cu emblema US Army.

Actorul american Chris Evans este Captain American in filmul regizat de Joe Johnston. Pelicula este filmata in 2D si va fi convertita in 3D in post-productie. Regizorul a filmat unele scene direct in 3D, insa echipamentul voluminous si decorurile nu au facut posibila utilizarea exclusiva a acestei tehnologii.

Filmarile au inceput in iunie si vor continua pana aproape de sfarsitul anului in mai multe locatii din Marea Britanie, printre care Liverpool si Londra.

Din distributie mai face parte Tommy Lee Jones, Dominc Cooper, Sebastian Stan, Hugo Weaving, Stanley Tucci si Hayley Atwell. Premiera lui Captain America: The First Avenger va avea loc pe 22 iulie 2011.

Filmul spune povestea lui Steve Rogers (Chris Evans), un soldat care este considerat nepotrivit pentru munca din armata si se ofera voluntar in cadrul unui program de cercetare ce il transforma in Captain America, un supererou care lupta impotriva nazistilor, aparand idealurile Americii. Nemesis-ul sau este Red Skull (Hugo Weaving).

Credit foto: dailymail.co.uk.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea