Filme

#House of Cards sezonul sase #sezonul sase #actori House of Cards #house of cards

Iata cine il inlocuieste pe Kevin Spacey in serialul House of Cards

A inceput productia celui de-al saselea sezon al serialului House of Cards. Acesta este si ultimul sezon al celebrului serial produs de Netflix.

Dupa plecarea lui Kevin Spacey din serial, in urma scandalului de hartuire sezuala in care este implicat, actorul va fi inlocuit de Greg Kinnear. Ultimului sezon al House of Cards i se va alatura si actrita Diane Lane. Atat Kevin Spacey cat si Diane Lane au fost nominalizati la Academy Award.

Lane si Kinnear vor fi alaturi de castigatoarea la Golden Globes si nominalizata la premiile Emmy - Robin Wright, dar si de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott si Boris McGiver in cel de-al saselea si ultim sezon al productiei originale.

In anul 2013, House of Cards a devenit prima serie originala online si a primit nominalizari importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizari la Emmy, cu sapte premii castigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru "Outstanding Directing for a Drama Series."

House of Cards a fost nominalizat la sase premii Golden Globes si a castigat doua. Legendara serie a primit 11 nominalizari pentru Screen Actors Guild si a castigat doua premii; un premiu AFI; patru nominalizari la premiile Writers Guild, cu un premiu castigat; doua nominalizari la BAFTA; patru nominalizari la premiile Producers Guild; doua nominalizari la premiile Directors Guild si un premiu Peabody, pe langa alte distinctii.

Cine este Diane Lane

Actrita Diane Lane a fost nominalizata la Academy Award®, Golden Globe® si Screen Actors Guild. Debutul lui Lane a fost in A Little Romance, urmand o lista memorabila de filme cunoscute, precum controversatul Unfaithful (fiind numita "Cea mai buna actrita" de catre criticii de la New York Film, National Society of Film Critics si Academy Award®, Golden Globes si nominalizari la Screen Actors Guild), Under the Tuscan Sun, (nominalizare Golden Globe®) Hollywoodland,Nights in Rodanthe,Must Love Dogs, A Perfect Storm, A Walk on the Moon (nominalizare la premiile Independent Spirit), Trumbo (nominalizare la SAG "Best Ensemble") si Chaplin, printre multe altele. Lane a primit o nominalizare la premiile Emmy® pentru rolul Lorenei din Lonesome Dove, fiind protagonist in patru filme regizate de catre Francis Ford Coppola; The Outsiders, Rumble Fish, The Cotton Clubsi Jack si a jucat in debutul regizoral al lui Eleanor Coppola, Paris Can Wait. inainte de a incepe productia pentru House of Cards, Lane a avut un rol principal in seria The Ramonoffs.

Cine este Greg Kinnear

Nominalizat la Academy Award® si castigatorul unui premiu Emmy, Greg Kinnear este actorul ce va putea fi vazut intr-un trio de filme ce include Brand Banks regizat de Tom Shadyac, The Red Sea Diving Resort alaturi de Chris Evans si Ben Kingsley, productie regizata de Gideon Raff, dar si in urmatorul thriller Strange but True, alaturi de Amy Ryan. in plus, Kinnear regizeaza si joaca in The Philosophy of Phil. in ceea ce priveste televiziunea, Kinnear poate fi urmarit in Philip K. Dick's Electric Dreams. De asemenea, Kinnear mai este recomandat si de Same Kind of Different As Me, Brigsby Bear, HBO's Confirmation, Little Men, The Kennedy's, Rake, Little Miss Sunshine, As Good As It Gets, You've Got Mail, si Anchorman: The Legend Continues.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea