Filme

#_va-declar-sot-si-sotie-2007

I Now Pronounce You Chuck and Larry - primele ecouri

Prezentare

I Now Pronounce You Chuck and Larry este comedie cu deja celebrul Adam Sandler in care doi pompieri din Brooklyn (Adam Sandler si Kevin James) se dau drept gay pentru a putea sa se bucure ca si cuplu gay de anumite beneficii administrative.

Desigur, odata cu "formarea" cuplului de gay incep aventurile si diferitele probleme.

Primele Reactii

Din nefericire pentru noua comedie avandu-l pe acelasi Adam Sandler in prim plan, I Now Pronounce You Chuck and Larry nu s-a bucurat de critici foarte bune. Incercand sa fie o comedie draguta si plina de umor despre un cuplu gay, filmul nu a reusit decat sa iste critici negative la adresa sa, critici care l-au acuzat a fi exact ceea ce incerca sa nu promoveze. In plus, au fost si multi cei care nici macar nu au binevoit a scrie un rand despre film, ignorandu-l. Pentru cateva pareri, urmeaza fragmente din reactiile pe care le-a primit filmul.

Contra

Newark Star-Ledger: "Acest film ne ofera 90 de minute de caricaturi gay, alaturi de glume cu grasi si culmineaza incercand sa invete audienta de cat de rau este sa iti bati joc de cei care sunt diferiti" (Lisa Rose)

CBS 5:"Filmul nu este doar lipsit de umor in totalitate; este si rasist, sexist si homofobic si cu adevarat neplacut sa il vizionezi. Filmul practica exact acea intoleranta impotriva careia incearca sa lupte" (James Rocchi)

Associated Press: “Ar fi putut parea ofensiv, daca nu s-ar fi dovedit a fi atat de jalinc” (Christy Lemire)

Pro

Village Voice: "Destul de savuros in modul lui prostesc, I Now Pronounce You Chuck and Larryeste la fel de elocvent ca si Brokeback Mountain si poate chiar si mai radical" (Nathan Lee)



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea