Filme

#filme #abduction #premii filme #hunger games #teen choice awards 2012

"Hunger Games" si "Abduction" au fost premiate la Teen Choice Awards 2012

"The Hunger Games", "Abduction", "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1" sunt cateva dintre productiile cinematografice premiate duminica seara, in cadrul galei Teen Choice Awards 2012, desfasurata la Los Angeles.

Taylor Lautner, unul dintre starurile seriei "Twilight", a fost recompensat cu trofeul "Choice Movie Actor: Action" pentru prestatia din pelicula "Abduction".

La categria "Choice Movie Actress: Romance" a iesit castigatoare Kristen Stewart, o alta vedeta din "Twilight". Trofeul "Choice Movie Scene Stealer: Female" i-a revenit lui Ashley Greene ("The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1").

La categoria "Choice Movie Actress: Sci-Fi/Fantasy" castigatoare este Jennifer Lawrence ("The Hunger Games").

Gala Teen Choice Awards, a carei prima editie a avut loc in 1999, este organizata anual de postul de televiziune Fox. In cadrul acestui eveniment sunt onorate cele mai mari realizari din muzica, cinematografie, sport, televiziune si moda, iar premiile sunt acordate in urma voturilor exprimate de fanii cu varste cuprinse intre 13 si 19 ani. Castigatorii primesc ca trofeu o placa de surf in marime naturala.

Foto: Zimbio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea