Filme

#horatiu malaele #stea pe walk of fame #walk of fame

Horatiu Malaele primeste o stea pe Walk of Fame-ul romanesc

Actorul Horatiu Malaele va primi, joi, o stea pe Walk Of Fame-ul autohton, Aleea Celebritatilor amplasata in Piata Timpului din Bucuresti, pentru contributia adusa la dezvoltarea teatrului romanesc.

In cadrul aceleiasi ceremonii, Malaele va primi Placheta Orasului Bucuresti din partea lui Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

"Un artist vrajitor, care se misca cu modestie, simplitate si cucereste sali intregi doar prin simpla prezenta acolo. Are umor si improvizeaza tot timpul. Sunt onorat ca a dat curs invitatiei de a relua spectacolul 'Podul' si de a monta 'Lautrec la Bordel' pe scena Teatrului Metropolis. Umorul lui Horatiu are puterea de a sintetiza tristetea unei umanitati, dar si frumusetea, poezia si sensibilitatea ei, si tocmai de aceea se inscrie in seria scurta a marilor comedianti ai lumii", a declarat George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea