Filme

#_hoodwinked-2005

Hoodwinked o intoarce pe Scufita cu fundul in sus

Credeati ca stiti povestea Scufitei Rosii? Ei bine copiii de azi pot sa cunoasca o alta varianta, mult mai piperata si mai adecvata lumii in care traim: Hoodwinked

Doi regizori, fratii Cory si Todd Edwards intorc celebrul basm cu susul in jos.

In noua animatie povestea incepe de la sfarsit cu o ancheta in toata regula ce scoate la iveala patru istorioare complet diferite si patru personaje care nu sunt ce par a fi. Scufita Rosie nu e fricoasa si naiva ci o karatista cu personalitate, lupul nu e unul hamesit si fioros ci un jurnalist sub acoperire, padurarul e un vanzator de snitele batut in cap, ce aspira la actorie iar bunica nu croseteaza mileuri, nu se uita la telenovele, ci e pasionata de sporturi extreme .

Destul de diferit fata de ce stiam din copilarie, nu?

Nu va asteptati sa vedeti un desen animat foarte stilizat, impecabil, gen Disney. Producatorul David Lovegren si cineastii care au lucrat la film au rasturnat un numai basmul ci si tiparul productiei de animatie, utilizand animatia digitala independenta .
Productia exploreaza directii noi din toate punctele de vedere: design, muzica, script.

Cory Edwards sintetizeaza: Noua ne-a placut intotdeauna sa stoarcem resursele noastre creative pana la limita, luand un mediu si tragand de el pentru a obtine pe plan epic mai mult decat te-ai putea astepta si ne-am distrat de minune realizand filmul Lupul, Scufita si Enigma/ Hoodwinked

Personajele sunt sustinute de voci mari ale cinematografiei: Anne Hathaway, Glenn Close, James Belushi.

O poveste cu un amestec inedit de personaje care nu are cum sa nu te faca sa razi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea